Podrazumeva se da veruje u Boga. Samo ima drugačiju verziju od biblijske. Šta, kad je najpametniji – može mu se.

Nakačio deset brojanica na sebe, što oko vrata, što na ruke. Svim potencijalnim saradnicima poklanja brojanice u ime firme. Redovno posećuje vračare i ide na ispiranje aure.

Kaže pomaže popvima, crkva mu je drugi dom. Kaže i da se popovi boje da priznaju postojanje astralne ravni na Marsu. Duboko veruje na uticaj zvezda na naš život (uverenje u narodu popularno znano kao horoskop).

Veruje da je Srbija svetinja, da je rođen u ovoj zemlji da je čuva od domaćih i stranih agresora. Majka mu se udala u Nemačkoj, živi tamo, ne planira da se vrati. Kaže nema veze, blizu je, šta će u Srbiji.

Zalaže se za poštenje, iskrenost i rad. Na razgovoru za posao kaže da je on glavni, ali neće on davati platu. Daće zaposlenima priliku da sami sebi stvore platu. Ako neko ipak bude trebalo da dobije platu, zaposliće medijatora odgovornog za deljenje plate. Uglavnom, tu gde nema love, tu će zaposleni sami, to nije njegov projekat.

Odbija da uvozi replike aersoft (imitacije) oružja, jer ne podnosi ljude koji bi da se igraju rata. Posebno prezire one koji bi da nose američke oznake na uniformi. Inače ima jako odbojan stav prema ratu. Zašto da srpski sinovi ginu?

Njegov projekat je obezbeđenje. Ima mlade obučene momke, kao on što je hteo u Legiju stranaca da čuva Srbiju od agresora, pa ga Bog sačuvao te je ispao alergičan na pesak i nesposoban za padobranca. Napraviće im agenciju za obezbeđenje i poslaće ih u Irak/Izrael. Ići će i on sa njima, da ih poseti, da se pobrine za njih, i te stvari.

Sviđa mu se što su mu zaposleni studenti. Naći će im kancelariju i daće im radno vreme od osam sati dnevno. Oni to mogu.

Kaže ti da si zaposlen. Rukujete se. Da ti brojanicu (u ime firme). Nikada se više ne čujete.

 

Blogeta

photo by moja malenkost